Ruben Albecht

Digital Design

Partyboat

Hoe geef je studenten een onvergetelijke avond?

Voor wie?

Partyboat (voorheen de Zuipschuit) biedt studenten een platform waarop ze een gezellige avond kunnen beleven. Studenten spelen vaak veel verschillende spelletjes, maar er is geen enkele app die zoveel leuke en unieke spelletjes bundelt. De app heeft één jaar na de lancering zo’n 17.500 downloads in Nederland en België bereikt.

Het doel

Door middel van leuke en originele spelletjes studenten een onvergetelijke avond bieden. Gratis om te spelen met een betaalde uitbreiding als mogelijkheid. Elke paar maanden wordt de app voorzien van nieuwe content

Onderzoek

Relevante informatie
opzoeken

Wireframe

Diverse wireframes
opzetten

Design

Het wireframe omzetten
In een passend ontwerp

Testen

Het design testen
en feedback ophalen

HET EINDRESULTAAT

U+2193.svg

Pier Pressure en Flessenpost

De App kent vier gezelschap spelletjes die je met je vrienden kan spelen om de avond goed te beginnen!

Pier Pressure

Maak kennis met Pier Pressure! Bij het spel Pier Pressure vul je de namen in van alle spelers die mee willen spelen, Wij regelen de rest! Je voert opdrachten uit, beantwoordt (gekke, leuke en aparte) vragen.

Flessenpost

Flessenpost is een gezellig “doorgeef” spel! Eén iemand is de quizmaster, het spel begint links naast de quizmaster. Er loopt een onzichtbare timer die plotseling af gaat. Dit kennisspel gaat snel en zorgt voor een chaotische sessie! Aanbevolen om met geluid te spelen

Schatzoeker en 30 knopen

Schatzoeker

De kapitein is een aantal spullen kwijt en jij moet die zoeken. Zoek het item en breng deze naar de tafel waar het spel gespeeld wordt.

30 Knopen

30 knopen is een afgeleide van 30 seconds, maar natuurlijk met een leuke twist. Raad zoveel mogelijk van de 5 woorden binnen 30 seconden.